Anoniem condooms kopen: hoe doe je dat?

Anoniem condooms kopenAls je je wilt voorbereiden op veilige seks, dan is er één belangrijke conclusie: je bent verantwoordelijk bezig!
Je denkt aan je toekomst én aan de toekomst van je partner. Condooms kopen is gewoon verstandig, ook als je condooms koopt voor het geval dat… toch kan het zijn dat je redenen hebt om het zo discreet mogelijk te doen. Bijvoorbeeld omdat je niet wilt dat je ouders weten dat je condooms koopt. Hoe pak je dat aan, als je niet naar een winkel wilt?

Er zijn veel websites waar je online condooms bestellen. Condoom-Anoniem is één van de meest bekende online condoomwinkels, en daar wordt goed nagedacht over hoe je aan condooms komt, zonder dat anderen het weten.

Wat komt er op je bank-afschrift?

Als je bij Condoom-Anoniem bestelt, dan komt er op je bank-afschrift geen herkenbare informatie te staan. Het maakt niet uit hoe je betaalt (overschrijving, iDeal of iets anders), de naam van de website of de bestelde producten komen niet op je bank-afschrift te staan.

Condooms bestellen en niets op je bank afschrift

Als je condooms niet wilt of kunt betalen via de bank, dan is ook daar een oplossing voor. Je kunt bij Condoom-Anoniem of gewoon geld in een envelop opsturen. Maar nog makkelijker (en veiliger): je kunt ook betalen met elke telefoon. Als je kiest voor betalen met een telefoon, dan komt er meteen na het bestellen een telefoonnummer op je scherm. Als je dat belt, dan betaal je 1 euro per minuut. Dus als je voor 5 euro bestelt dan moet je 5 minuten aan de telefoon blijven en dat wordt de verbinding automatisch verbroken. Je bestelling betaal je dan via de telefoonrekening, en ook daarop is geen herkenbare informatie te zien.

Hoe worden condooms opgestuurd met de post?

Condooms die je online besteld worden bij Condoom-Anoniem meestal verzonden in een envelop met bubbeltjesfolie aan de binnenkant. Op de envelop staat geen afzender-naam en geen logo. Je kunt niet zien wie het gestuurd heeft of wat er in zit, en je kunt ook niet voelen wat er in zit. Het komt met gewone post, door je brievenbus.
Een grotere bestelling of iets dat niet door de brievenbus past word in een doosje met pakketpost bezorgd. Ook dan zie je niet wie het gestuurd heeft.

Ik wil condooms kopen, maar ouders maken mijn post open!

Als je liever geen post thuis ontvangt dan kun je bij Condoom-Anoniem kiezen voor de verzendmethode PakjeGemak. Je bestelling wordt dan rechtstreeks een aan afhaalpunt van PostNL gestuurd. Die zijn er door heel Nederland (en in Belgie van Bpost). Je vindt ze ook in allerlei winkels. Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je een mail en kun je zelf doorgeven waar je je bestelling wilt afhalen. En ook daar weten ze niet wat en waar je hebt besteld.

Heb je nog vragen? Dan kun je een mailtje sturen naar info@condoom-anoniem.nl, of een WhatsApp-berichtje sturen naar 06-1110 4004.